7 september: Plenair Overleg (op uitnodiging)

Voor coalitieleden van de anti-DDoS-Coalitie wordt op 7 september a.s. in Scheveningen een breed plenair overleg georganiseerd.

Het (brede) plenaire overleg van de anti-DDoS-coalitie vindt plaats  op 7 september van 14:00 tot uiterlijk 17:00 uur. De agenda voor deze bijeenkomst wordt zoals gebruikelijk ongeveer 1 week vantevoren rondgestuurd. Het is een breed overleg, dat betekent dat alle werkgroepleden welkom zijn.

Met plezier kunnen we melden dat het co-event wordt met ondersteuning van NLiX. In de middag organiseren wij ons inhoudelijk overleg en wij kunnen daarna aansluiten bij de Late Summer Vibe-borrel, die door NLiX georganiseerd wordt. Dat betekent wel dat als je bij beide meetings aanwezig wilt zijn, je je voor beide meetings moet inschrijven. We vragen je dan ook expliciet om je aan te melden voor beide events via onderstaande linkjes.

Locatie van dit event is: Beachclub Culpepper, Zwarte Pad 60, Scheveningen, The Netherlands. Zie voor bereikbaarheid o.a. deze website: https://www.parkeren-denhaag.nl/parkeerterrein-zwarte-pad

Samengevat

Vragen?

Heb je vragen, neem dan contact op met Esther Van den Neste, projectsecretaris van de anti-DDoS-Coalitie, via esther.vandenneste{@}ecp.nl

Delen:
LinkedIn
Twitter